O nama
stomatolška ordinacija

Kod nas Vaši zubi imaju šansu

Primenom najsavremenijih metoda lečenja zuba, uz moderne stomatološke materjale, u našoj ordinaciji možete dobiti vrhunski kvalitet usluga. Ako mislite da ne možete imati savršen osmeh, dođite da vas razuverimo! Višegodišnje iskustvo, usavršavanje na stručnim skupovima i svakodnevno praćenje noviteta u stomatologiji garancija su našeg kvaliteta. A zadovoljni i nasmejani pacijenti daju nam podstrek da tako i nastavimo.

U današnjem sastavu radimo od 2003 godine i zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i međusobnom poznanstvu razvili smo se u dobro uigran tim. Bavimo se modernom stomatologijom, što uključuje najnovije materijale i aparate.

Garantujemo Vam:

vrhunsku stručnost naših doktora
vrhunski kvalitet materijala
potpunu posvećenost pacijentu
razumevanje za sve sto Vas muci u vezi sa vašim zubima.

Osmeh je ogledalo Vašeg zdravlja

Tim visoko kvalikovanih i iskusnih stomatologa i specijalista ponudiće Vam kompetentni medicinski i estetski savet i negu. Individualnim pristupom, uz stručno i ljubazno osoblje u prijateljskoj atmosferi,nudimo Vam stomatološke usluge po svetskim standardima. Naš stomatološki tim se usavršava na brojnim domaćim i stranim seminarima i kongresima ali najveca preporuka naseg kvaliteta su zadovoljni i nasmejani pacijenti koji nam daju podstrek da tako i nastavimo.

Najvažnije nam je zdravlje zuba, dobra funkcija te vrhunski kvalitet i savršena estetika - lep osmeh. Našim pacijentima pružamo individualan pristup i posebnu brigu, a radimo u izuzetno prijatnom i prijateljskom okruženju kako bi odagnali strah i loša iskustva.

Dajte i Vi vašim zubima šansu.

Mi volimo to što radimo. Naše znanje,stalno usavršavanje,dugogodišnje iskustvo i zadovoljni pacijenti su u službi Vas!!!